• StoneCold7
    Mondjuk már kifejezettem unalmas ez az ios meg android téma, főleg hogy az android állandóan úgy van beállítva mintha még mindig 2012 vagy 2015 öt irnánk...
    Már réges régen nem létezik normális márkáknál ez a lassuló, lehaló, akadozó bla bla android...
    Ma már ezek a 20-30 ezres android go telefonok is telejsen simán mennek.
    Meg ezek az 1 év után szublimál az android minősége baromságok sem léteznek jó pár éve.
    Persze kivételek mnidig vannak.

Én sose vitattam, hogy az ios jobb, de hogy ilyen sok sok éve nem létező baromságok vannak felhozva az android ellen az már hihetetlenül pofátlan és gusztustalan.

Főleg annak fényében, hogy akár youtube on is lehet látni, hogy vannak tesztelők kaik sok sok év után átállnak már inkább androidra... Mert annyira szar meg annyira akadozik, meg annyira kínai, az apple meg csak egyre feljebb, egyre innovatívabb és egyre inkább elhőz az androidtól... Ja pont nem, hanem fordítva.

Sajnos vagy nem sajnos sokkal inkább az a helyzet, hogy az android meg az androidos nagy márkák érik be elég keményen az iphone okat, mind árban, mind minőségben, mind erőben.
    Sokak még le vannak maradva valahol 2015 nél android tkeintetében, de sajna fel kell ébredni, hogy már 2019 van, és brutálisan fejlődik az egész, míg az iphone egyre kevésbé képes erre már évek óta. Elmúltak azok a Jobs -os idők na... Ez van.
    Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2019.06.21. 16:09:54