• Sequoyah
    #26
    Nem élünk jobban. Ez csak egy kereső.

    De jobban elunk. Te lehet nem, de a tarsadalom osszessegeben igen. Az informacios tarsadalom alapja hogy az informacio konnyen kereshet, a mai szolgaltatasok jelentos resze nem mukodne nelkule.


    másféle keresők és akkor is megtaláltunk mindent.

    Igen, azert talaltunk meg mindent mert voltak KERESOK. Ezzel csak alatamasztod azt amit irtam, hogy erteket adnak. Most h Google-nek hivjak-e az tok mind1, mert ha nem ok akkor valaki mas lenne ugyanebben a helyzetben...


    begyűjti a személyes adatokat

    Nyilvan nem ebben van szamunkra az ertek. A semminel viszont ez is jobb. Termeszetesen egy masik kereso ami NEM gyujti be a szemelyes adatokat az meg jobb... En csak annyit mondtam hogy nem0 erteket nyujtanak.

    Google supportját

    Nyilvan nem a supportosra gondoltam, hanem arra hogy kozel 100.000-en dolgoznak ott, atlagosan $100.000 feletti fizuval. Mondj meg egy ceget aki ennyi embernek ad ilyen jo fizetest.


    Na ők nem Magyarországon vannak abban biztos lehetsz.

    Magyarorszag kvazi IT "hatalom", ahova a nagy cegek szervezik ki az IT munkakat 10ezrevel, sokszor millio HUF-ot kozelito, vagy meg is halado fizetesekkel. Szoval en a helyedben nagyon nem lennek ebben olyan biztos, eleg jol keres a kis hazank az ilyeneken.

    Van akinek azt kell csinálnia ami van.

    Szamukra az Amazon jelentette a kulonbseget hogy valami van, vagy semmi nincs, csak munkanelkuliseg...


    No de attól nincsenek jogai és érdekei?

    Ugyanazt irnam ide is mint fentebb. Van kulonbseg akozott hogy semmi erteket nem adnak, vagy adhatnanak tobb erteket. Mint tobbszor is irtam nyilvan van tenni valo hogy fair modon alkalmazzak az embereket. De a nemfair munka is jobb mint ha nincs munka.

    Amúgy meg neked mint adófizetőnek miért éri meg hogy olyan embereket pénzeljenek az adódból akiket egy "hatékonyan" működő IT cég nem hajlandó megfizetni?

    Honnan a fenebol veszed hogy nekem ez megerne? Hol irtam en ilyet? De meg az Amazon raktaran dolgozo minimalberes is kevesebb szocialis segelyt igenyel, mint a munkanelkuli...