• Astrojan
    #45
    Az anyag nem alakul ki. Az anyag létezik. Okosabb helyen ezt úgy hívják existence. A tér sztereotípia, nem létezik és emiatt nem szükséges az anyagi világ létezéséhez. Az anyagi világ végtelen, csak van és kész. A Világegyetemünk ennek a végtelen anyagi világnak (ami egy sugárzás, gravitációs sugárzás, a régiek éternek gondolták) egy kicsiny szigete, ahol az elektromosság koncentrálódik. Világegyetemek ott vannak ahol elektromos töltések vannak az egyébként végtelen gravitációs sugárzás tengerben.

    A fekete lyukak nem matematikai pontok hanem olyan nagysűrűségű csillagászati objektumok amelyek felszíne nem látható, mivel a gravitációs sugárzás a kifelé tartó fényt "visszafújja". Az eseményhorizont emiatt az a felület ahol a befelé tartó és az objektumon a túloldalról keresztülhatoló, kifelé tartó gravitonsugárzás különbsége a kifelé tartó fény sebességét éppen nullára csökkenti. Ez a fény és a felületen belüli fény hozzánk soha nem érkezik meg, ezért nem látjuk a BH objektumot hanem csak a környezetét.

    Értelemszerűen szingularitás nem létezik, mert az csak a relativitáselmélet gyatra hülyesége. Minden test tömegközéppontjában a test saját gravitációja a nullához közelít. És nem a végtelenhez, amint azt a relelm vízionálja.

    Az Ősrobbanás előtt a Világegyetem anyaga egy masterBH-ba roskad össze, ez lesz az Ősrobbanás kiindulópontja. A hajtóerő a gravitációs sugárzás amely a ciklusokat működteti. Ő az energia.