• dyra
    #40
    Semmi koze az osrobbanashoz, nem arrol van szo. Emlekeztetnelek hogy a te allitasod az volt, hogy MOST a jelen pillanatban van egy fekete lyuk az univerzum "kozepen", ahonnan tavolodnak a galaxisok. Szoval MOST a jelen pillanatban a kozepponthoz kozelebbi galaxisoknak egymashoz kozelebb kellene lenniuk, mint a kozepponttol tavolabbi (tolunk viszont egyenlo tavolsagra levo) galaxisoknak. Ez a kovetkezmenye az allitasodnak. Ezt magyarazd meg, ne az osrobbanast.


    Az egy másik ember állítása volt, az ősrobbanás után alakult ki az anyag nem azzal együtt robbant ki. Akkor hogyan lehetne az amit te mondasz?

    Szoval MOST a jelen pillanatban a kozepponthoz kozelebbi galaxisoknak egymashoz kozelebb kellene lenniuk, mint a kozepponttol tavolabbi (tolunk viszont egyenlo tavolsagra levo) galaxisoknak. Ez a kovetkezmenye az allitasodnak.


    Az az anyag a már a meglévő teret töltötte ki nem homogén módon. De ez másként nem is lehetett hogyha egy "nemlétező" kezdett tágulni a semmiből. Akkor ott anyag sem volt. Szóval nem ez a következménye az állításomnak. Ha nem egy pontból indult akkor mi történt? Körbe meghasadt mindenfelé az akkor még nem létező semmi? De az meg megint nem lehet mert akkor a háttérsugárzás nem így nézne ki.

    A többire most nincs időm.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.06.20. 13:18:04