• TokraFan
    #31
    Ezt a sok baromságot most írtad le kb. hetvenedszerre itt az SG-n, és mivel korábban sem lehetett veled komolyan vitázni, mert a számodra kényes kérdéseket és felvetéseket ignorálod, vagy egyszerűen elhúzol ha már nem tudsz válaszolni, nem látom értelmét mélyebben belemenni ismét.

    Az egész zagyválásod eleve egy mítikus lény köré épül, aminek létezésére semmilyen bizonyíték nincs, de még csak utaló jel sem, sőt, az eddigi megfigyeléseink sorra cáfolták a korábbi állítások egy részét már (kezdve a világegyetemben elfoglalt helyünktől, Adám és Éva képtelen meséjéig), tehát még alapja sincs az egész hülyeségnek (most azt ne is keverjük ide, hogy gyak. konkrétan a kereszténységből indulsz ki a sátánnal/istennel, holott van még pár behalluzott verzió az emberek fejében itt-ott a világban, kezdve Buddhától az fene tudja még meddig).

    Azt is végigvettük már, hogy ha szerinted ennyire szar minden amit mára elértünk, akkor te minek használod? Mert azért itt netezel, gondolom orvoshoz is jársz, nem saját termésű kaját eszel hanem amit iparilag állítanak elő, használsz áramot, vizet, gázt, autóval jársz vagy minimum tömegközlekedéssel, a ruháidat sem a folyóparton kézzel mosod satöbbi. Tehát a libárál kényelemről azért nem mondasz le, de a kényelemből kritizálás az megy. Ez így sajnos teljesen hiteltelen, vagy inkább szánalmas. Abba ha lehet, bele se kezdj, hogy "nincs más választásod", mert van. Csak azt választani kényelmetlen volna, mert ahogy a kőkonzi haverjaim, úgy te sem tudsz már lemondani a mocskosliberálgecik által biztosított kényelmedről.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.18. 20:36:02