• defiant9
    #29
    A "liberális vadhajtások" egyenesen következnek a liberalizmusból
    Ahogy a szélsőjobb is jobból

    "Mint írtam, a Fidesz nem jobboldali és nem is nemzeti, pláne nem konzervatív."
    Valóban ezt többször írtad, de egyszer sem támasztottad alá, és attól ugye nem lesz tény hogy többször leírod. Kétségtelen hogy közelebb van a centrumhoz a Fidesz mint a szélsőjobbos pártok, de ettől még jobbra van, több olyan elemet hordoz ami oda pozicionálja.

    "Ha buzi lennék, sem szeretném, hogy örökbefogadhassak gyereket, mert tudom, hogy megrontanám"
    Ezt nem tudhatod, mára már teljesen más szinapszisaid, emlékeid lennének mint most. Az nem te lennél, de még csak nem is az ikertestvéred.

    "hiába követem el ezeket én is, tudom, hogy rossz."
    Valóban van aki nyíltan felvállalja hogy nyitott házasságban él(bár ez egy alig látható kisebbség), a liberális elfogadja ezt is, attól még aki akar élhet örök hűséges kötelékben a párjával. Ugyanúgy, lehet hogy valaki habzsolja az élet által nyújtott szórakozási formákat, míg más remete életet él. A liberális mindkettőt elfogadja(jellemzően a kettő közt helyezkedik el a többséggel). A konzervatív csak azt fogadja el 'igaznak' ami a saját értékrendje is, tehát prüszköl ha mondjuk valaki átlagot jócskán meghaladó szórakozással tölti el az idejét, vagy váltogatja a szexuális partnereit.

    "Legszívsebben Magyarország területén élnék, de nem a jelenben"
    "A globalizmusnak köszönhetően nincs hely a világban, ami romlatlan (vagyis szent) "
    Ezt már többször lejátszottuk, és mindannyiszor elsunnyogtál a válasz elől. Van ilyen hely, kiköltözöl az nagy magyar tanyavilágba, élhetsz múltbéli színvonalon áram meg kórház nélkül megtagadva a globalizmus által létrehozott kényelmes 21. századi életet. Ehelyett a globalizált liberális tőke rabszolgálja vagy és Angliában mosogatod az edényeket :)