• HyBrIDNyLA #2
    A baj nem csak a bizalom. A komolyabb kifőzdékben, meleg konyhákban pl. hiába viszed az ételhordódat, a tálaló szakács nem hajlandó megfogni a ételhordót, ugyanis a kéz tele van baktériumokkal, rosszabb esetben akár petékkel (Taenia saginata és Taenia solium) és elég egyetlen fertőzött doboz máris be lehet vinni mondjuk egy vírusos hasmenést, vagy férgességet az egész konyhára. Komolyabb helyeken nagyon figyelnek erre. A tálaló szakács kiszedi neked tányérra amit kérsz, azt ha akarod bedobozolod magadnak az asztalnál. Nem véletlenül egy oldalú az étel forgalom. Itt nem csak a bizalom a szűk keresztmetszet. Persze lehet jönni a dumával, h valamiben meg kell halni, de nem mindenki áll így hozzá. Pont ezért gáz azok a hamburgeresek, gyors kajáldák - tisztelet a kivételnek -, ahol a személy készpénzt kezel és utána azzal a lendülettel már készíti is az ételt. Hűtőről-hűtőre járva, nagyon könnyen tudna fertőzni - akár másokat és magát is - egy ilyen rakodó.