• kvp
    #9
    "Szerintem második-harmadik, olcsóautóra egyáltalán nincs igény. Ha valakinek van egy extrás BMW-je, nem menne szívesen bevásárolni fapados autóval."

    Ha dizeles a BMW, akkor mar vannak olyan europai varosok ahova be sem mehet veluk.

    Amint pedig lesznek teljesen automata autok, akkor pedig lehetoseg lesz arra, hogy minden gyereknek legyen sajat. Eleg gazagnak kell lenni ahhoz, hogy ne csak a feleseg kapjon full extras BMW-t, de a meg altalnos iskolas kisebbik gyerek is, aki amugy csak az iskolaba jar vele a szomszedba. Marpedig ha a szulok valaszthatnak, hogy ok viszik a gyereket reggel vagy megy a sajat kocsijaval, akkor a masodik a valoszinubb. Foleg miutan elkezd terjedni es az altalanos iskolas gyerek egy reszenek mar nem csak sajat okostelefonja, de sajat okosautoja is van.

    Akik pedig igy nonek fel, hogy van sajat autojuk, de vezetni meg nem vezethetik, azok jellemzoen mar nem fogjak igenyelni, hogy vezessenek felnott korukban sem. Mert minek ha az auto jobban csinalja es kozben ertelmesebb dologgal is lehet foglalkozni. Mint a hivolift. Lehetnenek ma is kezzel vezetett liftek, iranyvalto, gyorsito es fekkarral, mint a hoskorban, de megis minek?