Elden Ring
  • lonvard
    Gyerekek, szerelmes lettem egy fegyverbe.

Előzmények:

Már csak az a loch nessi szörny szerű dolog van kábé hátra a 200+ szintű varázsló-moonveiles karimnak, és ekkor úgy éreztem indítanom kell egy másikat. Azt terveztem assassin leszek. Tőrökkel fogok ugrabugrálni, véreztetni és mérgezni fogok. A minimál range miatt ez a tervem hamar kútba esett, egyszerűen nem voltam hajlandó két tőrrel bajmolódni, állandóan kaptam a pofonokat, amiket nem tudtam védeni.
    Ekkor jöttem rá, hogy nekem nem mérgezés kell, hanem a skarlát rothadás. Legyőztem Limgrave-ben a sárkányt, abból vettem egy rothasztó sárkánylehelletet. Na ezzel boldogan elvoltam, minden boss-t lefújtam, és ahogy haldokoltak, még beléjük is szurkáltam néhányat. És akkor megláttam a fegyvert egy leírásban:

Antspur Rapier

Félelmetes, vörös vívótőr, de nem valami abszurd óriásfegyver, szóval tökéletes kinézetre is. Pár szurka, és az ellenség elkapja a skarlát rothadást, ami ugye halálos. De akkor ez még semmi, a fegyverre tetszőlegesen tehető skill is. Ráraktam a véres vágás skillt, így egyszerre gyűlik a vérveszteség és a skarlát rothadás mérő, gyakorlatilag egyszerre kap egy nagy sebzést, és lesz halálos kórral betegítve, ráadásul a fő skillje a véres vágás, és az még egy nagyot csaphat az ellenségbe. Csodálatos, egyszerűen. Felvettem mindehhez azt a csontváz páncélt, így most én vagyok a környéken a kórságot terjesztő halálfejes manus.

Rá fogok menni a sárkányvarázslatokra, mer ahogy nézem jól lehet kombinálni a lehellet varikat különböző szitukban, és akkor egy ilyen sárkányos-kórságos vérszipolyt csinálok magamból.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2024.01.25. 19:13:40