• Macropus Rufus
  #6
  " ....hiányában pedig nincs különösebb okunk arra, hogy újra és újra betöltsük, sőt mi több, sokan a végére már inkább talán menekülnének tőle a rengeteg klónfeladat láttán."

  Aha. Értem. Szóval a játék számodra ott van vége, hogy kipörgetted. Az, hogy a játék ekkor olyan max. 40%-ban van végigjátszva az nem nagyon érdekel. Számodra végig van játszva, holott nincs. A sok-sok küldetés ami csak a gyűjtögetésről szól az azért van, hogy esetleg jobb fegyvered legyen, meg több lőszered meg ilyesmi, már egészen hamar. Am. már a Rage1 is ezzel operált. Ott nem tűnt fel, hogy ha nem gyűjtögetsz akkor nincs semmid? :o Ha jól csináltad akkor már szinte az elején olyan fegyver arzenálod van meg muníció hegyek, hogy szinte képtelenség veszíteni onnan.
  Én speciel imádtam mászkálni. Lehet a Rage1 világa nem teljesen nyitott, de sokkal nagyobb területet lehet bejárni mint azt elsőre gondolnánk. Sok esetben érdemes vissza menni már meglátogatott helyszínekre is, mert mindig van valami új ott. Majd 3 órám ment rá míg a Rage1-ben megtaláltam az alkotók graffiti barlangját vagy mit. Nem hiszem el, hogy 8-10 óra játék után a játék be van fejezve. A játék akkor van befejezve amikor az összes küldetés/kihívás teljesítve van. Ez meg nem 10 óra, hanem sokkal több. És a multi hiánya neked egyenlő azzal, hogy többet nem veszed elő. Gratula.
  Engem pl. sokkal jobban piszkál, ez a buzi magenta szín. Mi a fenéért kellett ez? :o
  És ez még a multi hiányát is felül írja.