• kalapos01
    #7
    Amúgy tényleg érdekelne, hogy mindenki búvalbaszott savanyú ember a filmek kapcsán, vagy azért van olyan is, aki képes lelkesen, pozitívan állni hozzájuk? Viccen kívül kérdezem, mert nyilván engem is hagynak bőven hidegen filmek, bár azoknál nem rinyálok, hogy de szar az Avengers 4, mert nem nekem készült.

    Csak azért kérdezem, mert a héten 3 amerikai premier volt, és mindhárom tökre érdekelt, és elég jók is lettek: a Booksmart vitte a prímet, a Brightburn is jó lett (kifejezetten eredeti megoldások vannak benne), és az Aladdin is bőven vállalható, a célközönségnek tökéletes volt a reakciók alapján.
    Ezen a héten pedig jön a Ma (ami kötelező), a Rocketman (ami nem nagyon érdekelt, de túl jókat írnak róla, hogy kihagyjam, így kezdek lelkesedni), és Godzilla 2 (ami rohadtul nem érdekelt volna, de az első trailer rögtön beindított)
    Utána a Dark Phoenix meg a Kiskedvencek 2 hidegen hagy, de a Late Night érdekesnek tűnik, főleg, hogy Kaling írta.
    Aztán meg Men in Black (felejtős) és Shaft (ez is jöhet).

    Ha pedig a hazai bemutatókat nézzük, akkor még jön a Domino meg A szavak ereje meg a Fájdalom és dicsőség, amik ugyancsak bizakodással töltenek el, tippre 3-ból 2 kurvajó lesz.