• NEXUS6
    #23
    "Terhes nőt azért nem bántanék a csatamezőn ha azokat is bevetnék."
    Diszkriminálod a terhes nőket!? Fúj, talán még a kerekesszékesekbe se lőnél!? Ő miért nem élhet teljes életet!!?? Követelem a nevükben, hogy ne különböztesd meg őket!

    Ismerősöm ilyen gender témából írja a diplomamunkáját. Kérdem tőle, hogy akkor ez most mire is jó, mármint hogy huszon akárhány gendert különböztetnek meg? Csak mert ha megkülönböztetik az diszkrimináció, ha nem akkor meg elnyomás.

    Másrészt az a gond inkább, hogy ebből a témából politikát csinálnak, összekeverik a tudományos kategóriákat, a társadalom által használt képekkel, tabukkal, diszkriminációval. Szal először is a legtöbb kultúrában a szex tabu valamilyen szinten. Namost a genderkedés tudatosan rombolja a szexualitáshoz való viszonyt. Aztán az, hogy az adott kultúrának, az embereknek van egy képe a nőkről az nem jelent autómatikusan diszkriminációt. Akkor lenne elnyomás, megkülönböztetés ha Cortána egy valós személyiség lenne. Nem tudom, hogy feltünt-e a gender huszároknak, de nem az!!!
    Ez egy termék, amely kihasználja azt a sztereotípiát, képeket, amely a nökhöz adott kultúrában kapcsolódik, ezzel próbál a vásárlóhoz közerlebb kerülni. Ennyi, nem kell ezt túlgondolni.