• NEXUS6
    #60
    "Az íratlan szabály már ingoványos terület, ha ez egy konzervatív berögzülés, mondjuk az asszony helye akkor a liberális ezt nem fogja betartani."
    Vagy 10%-nál nagyobb hasznot a konzervatív visszaad, a liberális, meg meg szó nélkül elrakja.

    "Mi az hogy megítél? Itt az előítéletre gondolsz? Mi az hogy emberek? Konkrét emberre gondolsz vagy statisztikai csoportra. Úgy érzem szándákosan maszatoló a megfogalmazásod. Leírtam hogy elfogadom a korrelációt a társadalom bizonyos tulajdonságú rétegei és bizonyos viselkedésminták, viszonyulások, nevezzük attitűdnek között."
    A példáid, a hozzáállásod. Nem ítéled meg a konzervatívokat, de szándékosan olyan sztereotipikus bűnöket hozol gyak "viselkedési mintának", amelyek szerinted ezekre az emberekre jellemző. Aztán, amikor kapsz egy hasonszőrű viszontválaszt, akkor meg azt hiszed szájkaratézni akarok. Hülegyerek!

    "Akkor goto vissza a kiindulópontra. Ez volt a mondatod amire azt mondtam hogy nem értelmezhető.
    "A konzervativizmus alap értékrendje az életforma"...Nyelvtanóra OFF."
    Akkor goto 10, írtam mást is, kifejtettem, meg nézd meg milyen szövegkörnyezetben volt.
    Fárasztó vagy ffej! Mi a kérdésed konkrétan a konzervatív alapértékekkel kapcsolatban, amit nem értesz???? De tudod mit nézz már utána, aztán gyere vissza kekeckedni. Pöcs!

    "Próbálj meg ne keverni egy mondatba állítást és kérdést (már ha ezt kérdésnek szántad)."
    Nézzed már felébredt benne a grammarnáci!? Hát szerintem maradj is meg ezen a szinten, ez a tiéd!

    "A környezetvédő azt mondja hogy ne árts, ami azt is jelenti hogyha elkerülhetetlen a rossz akkor a kisebbet kell választani. Ha elkerülhető egy természetkárosító anyag/tevékenység használata akkor kerüljük el, akkor is ha némileg/láthatóan többe kerülne."
    Az elvek szépek, egyetértek velük. Csak engem ez a gyakorlat érdekelne, amire kérdeztem is konkrétan. Már megbocsáss, csak utalnék a másik cikkhez kapcsolódó fórumban elhangzottakra. Egy környezetvédő simán xopatja azt a társadalmat, amiben él, és amelyiknek esetleg semmi köze az adott környezeti problémához. Európai környezetvédők és a tengereket szennyező szívószálak kérdése ugye. Csak mert pont az a dolga.

    "Bal és jobb oldalra szokás rendezni. Left–right political spectrum Nyilván azt akarod elkerülni egy új csoportosítási rendszerrel hogy ne kelljen elismerned hogy besoroltad a zöldeket a szocik mellé akkor már nyilván nem lehet a konzervatívok közelében. Ezt sajnos benézted, így bemattoltad magad."
    Ja, persze, csak idéznék az általad linkelt wikis szócikked végéről:
    "Some political scientists have suggested that the classifications of "left" and "right" are no longer meaningful in the modern complex world. Although these terms continue to be used, they advocate a more complex spectrum that attempts to combine political, economic and social dimensions.[50]"

    "Azt tetted hogy nem reagáltál a lényegi részre, pedig többször is aláhúztam. Szokásos sunnyogás."
    Nem sunnyogás, hanem tudomásul vettem a kérdésemre adott válaszodat, és nem merültek fel új kérdések. Tudom óvónéni ilyenkor meg szokta simizni a buksidat, ha igényled tőlem is meg kapod, csak előbb függeszd fel az ótvar stílusod.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.06.01. 10:46:01