• defiant9
    #42
    "meg akkor nyilván egyetértesz, hogy bőrszín, meg nem alapján is,"
    Ha nem tudsz érvelni akkor ismerd el és ne találj ki valamit amit a számba adva meg tudsz cáfolni, mert ez így érvelési hiba.
    Az egyébként szerintem nem számít hogy valaki milyen nemű vagy vallású, a borsodi roma sem azér égeti szemetel mert barnább a bőre, a white trash ugyanúgy elégeti.

    "Észre sem veszed úgy ítéled meg, különbözteted meg az embereket"
    Az állításod ez volt:
    "ráadásul alá és főlé rendeltséget is megállapítottál!"
    A beidézett mondat semmiféle alá fölérendeltségi relációt nem tartalmaz. Az hogy te belegondolsz valamit az csak annyit bizonyít hogy te létrehoztad magadban, amit végülis nekem tualjdonítasz. Ilyen helyzetre szokták azt mondani hogy rossz az aki rosszra gondol:) Ez állításod tehát hamis.

    "kikeresem neked a wikis szócikkeket, jó lesz!? XD"
    Arra jó hogy elsunnyogj azelől hogy elismerd hogy értelmetlen bullshit mondatot írtál le.

    "Felteszem frankón nem jött át neked, hogy én is pont ezt mondom! XD"
    Tehát akkor összehasoníltást végwztél a liberális és a kozervatív közt, leszögezed hogy a liberális az fejlődik, majd azt is elisemred hogy a konzervatív is. Ez így egy tartalmas összehasonlítás lett. Köszönjük.

    "Ha amcsiban a konzervatívok csaptak volna le rá"
    Ha nagyanyámnak t.ke lett volna akkor ő lett volna a nagyapám. Éppen az a lényeg hogy a liberális és a zöld ideológia közel áll egymáshoz a bal oldalon. A konzervatívokat pedig jobbra szoktuk helyezni.
    A koalícó más téma, az egyétlalán nem jelenti azt hogy ugyanazon elveket vallja két párt, lehet hogy szerelemházasság de seimán lehet érdekházasság is, ami azt az előnyt hordozza a kisebb erőnek hogy a mérleg nyelveként sokkal nagyob súllyal tud részt venni a dolgok alakításában és mondjuk megszerzi a számára fontos környezetvédelmi tárcát.
    A német kormánykoaliciónak egyébként sem a liberálisok sem a zöldek nem részei, CDU/CSU/SPD alkotja.
    Egyébként nem a politika pártok irányából épül fel az hogy aki liberális az a környezetét sem pusztítja, ez magából az emberből fakad, nem bántom a meleg embertársam, akkor sem ha fekete, a macskáját sem, nem is szennyezem be a kertjét, sem a levegőjét mert ezzel is ártok neki.