• NEXUS6
    #41
    "Igen, és? Nem lehet csoportosítani az embereket akár a szelektív hulladékgyűjtés vagy ideológiai preferenciáik alapján?"
    Persze, lehet, de ezexerint lehet EQ/IQ alapján, ahogy össze is vontad az előbbi kategőriákkal, meg akkor nyilván egyetértesz, hogy bőrszín, meg nem alapján is, és hát a politikai nézet meg természetes, hiszen pont konkrétan arról beszélünk. Lehet csinálni aztán így halmazokat, ahogy tetted, liberális jó, mert az magas EQ/IQ-jú, környezettudatos, kreatív. A konzervatív meg egy tuskó fehér gyökér férfi. Nyilván. És természetesen ha ezt te csinálod, az nem megkülönböztetés és ha a haverjaid hatalomra jutnak és ezen csoportosítás alapján diszkriminálnak bizonyos embereket az pedig nem elnyomás lesz. LOL

    "Mutasd hol tettem ilyet."
    #31 "Ahogy mondtam az emberek nem homogén csoportok, de igen, a korreláció egyértelmű, mind az IQ mind a liberális beállítottság és a környezetvédelem között."
    Észre sem veszed úgy ítéled meg, különbözteted meg az embereket. Nem az a baj, hogy ezt csinálod, valójában minden csoport, amelyik saját identitással rendelkezik, pont így különbözteti meg magát a többiektől, hanem hogy mást esetleg ezért cikizel, lehurrogsz, úgy teszel mintha nem ezt tennéd.

    "Továbbra is várom ezen mondat értelmezését, ismét csak sunnyogsz és a wikipédiára mutatsz de konkrét szócikk nélkül. Bullshit-nek tartom továbbra is."
    Tekintve, hogy googli kezelésben GYP szintet mutatsz valamilyen okból, kikeresem neked a wikis szócikkeket, jó lesz!? XD
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Konzervativizmus
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Szocializmus
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Z%C3%B6ld_P%C3%A1rt

    "Felteszem ismét a kérdés, próbálj meg egyértelműen válaszolni rá, elehet igen/nem-el is. Akkor a konzervatív nem fejlődik? Ismét csak híján vagy a logikának, az állításod ugyanis nem zárja ki hogyha a környezetvédelmet értéknek nyilvánítjuk akkor a konzervatív úgyanúgy elérheti ezt az értéket és utána megtarthassa. Maga a környezetvédelem egy relatíve újkeletű dolog az emberi társadalmakban is, élővilágban gyak. ismeretlen."
    Felteszem frankón nem jött át neked, hogy én is pont ezt mondom! XD

    "Magyarországon nincs republikánus-demokrata copy paste, az LMP mégis zöld párt. Ismét csak többszörösen elsunnyogtál ezen tény mellett."
    Amerikában ninc s jelentős zöld párt, nálunk sem. Ott a demokraták, gyak liberálisok vállalják fel ezeket az eszméket elsősorban, nálunk az LMP, amely tudomásom szerint egy liberális párt.
    Szerinted??? Logikával hogy állsz?
    Ha amcsiban a konzervatívok csaptak volna le rá, akkor nálunk is a konzervatív pártok tűznék inkább ezeket a kérdéseket a zázszlójukra. Németeknél van zöld párt és inkább a szocdem párttal sőt a CDU/CSU-val alkotnak koalíciót, csak mert a liberális párt eléggé gyengélkedik ott mostanában.