• NEXUS6
    #35
    "Mos akkor elismerted hogy igaz az állítás csak felhozol egy másik korrelációt hogy elvedd az élét?"
    Most akkor elismerted, hogy egy kiba farizeus vagy? Tök mindegy, hogy igaz-e, amikor az a lényeg, hogy tettél egy kijelentést, amivel ember csoportokat különböztettél meg és ráadásul alá és főlé rendeltséget is megállapítottál!!! Nem érzel ebben elentmondást a liberális, minden ember egyenlő PC hozzáállásoddal? Nem mondod, hogy ez nem tűnt föl, pedig pont ezért hoztam a példát, ember!!!

    "WTF? Ez egy bullshit generátor szintje. Próbálj meg értelmezhető állítást tenni."
    WTF nyilván nem vagy tisztában a liberális, konzervatív, szocialista alap politikai felosztás lényegével, Megint csak a wikit-t tudom kiinduló pontnak ajánlani.

    "Tehát a konzervatív nem fejlődik? Na, a migránsozás is előjött ami itt inkább off topic, de hát ha nincs más a tarsolyodban.Tehát a liberális ugyan védi a környezetet, de ha befogad egy menekültet aki viszont nem tart ezen a szinten akkor tulajdonképpen árt a környezetnek...."
    Idéznék a wikiből: Ezt mi sem tükrözi jobban, mint Roger Scruton által megfogalmazott definíció, mely így szól: [1]"A konzervativizmus nem más, mint a megteremtett értékek megőrzése, annak az alapnak a megóvása, melyre építeni lehet."
    Ennyi. Ugyan ilyen röviden meg lehet fogalmazni a liberálisok, a szocialisták, vagy a zöldek alapelveit is. Hajrá sok sikert, hogy megtaláld őket, nem egy nagy kihívás amúgy.
    Mint korábban írtam, hogy a jelenlegi politikai vezetők kijelentései marhára nem tükrözik az adott párt nevéből/programjából, ha van neki egyáltalán, esetleg kikövetkeztethető alapértékeket és pont ezért tör előre az amit populizmusnak neveznek, mert ők legalább meg sem próbálják kimagyarázni, megtéveszteni a választópolgárt, hogy miért van különbség az elvek és a tettek között.
    Hozhatsz te is ezer példát, amivel én is maxigáz egyetértek és csak az én mondanivalómat erősíted, szal köszi. Trump is inkább populista, mármint az volt, támogatta ő a demokratákat is anno, amikor az volt az üzleti érdeke. A republikánusok lecsaptak rá, mint gyöngytyúk a takonyra, most meg úgy érzik törököt fogtak vele. Szerinted mennyire van koherenciába az amit tesz a konzervatív eszmékkel, vagy azzal, amit a választási kampányjában mondott???

    Leírtam, hogy a zöld mozgalom hogy került közel szerintem Amerikában a demokratákhoz. Gyak van két párt. Ha jön egy új irányzat valamelyikhez a két párt közül be kell csatlakoznia, mert különben nem lesz artikulálva a politikai életben.
    Az, hogy sok országban ezt copy-paste mód lemásolják nem azt jelenti, hogy a zöld mozgalomnak eredendően a liberális oldal közelében a helye.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.05.29. 09:00:36