• Tinman #20
    Az Apple termékekkel az a legnagyobb baj, hogy u.a. az alkatrészekből, rakásnyi kínai beszállítótól, u.a. a gyártósoron készül, ahol a Huawei, Samsung, Xiaomi és társai, de mégis úgy van beállítva, mintha a szent grált vinnéd haza. 1 év garral. Lol.

    Na de miért csökkenek az eladások? Mert egyre több ember jön rá, hogy át van verve... vesz valamit ami véletlenül sem nevezhető elit terméknek. Ez nem egy Bentley, Porsche, Rolex. Aztán ezek a megvilágosodott arcok kifarolnak az alma mögül és vesznek droidos telefont. Telítve van a piac baromi jó droidos telókkal, olyan flagship típusokkal, hogy azájfón' tehcnoban csak sokadiknak tűnik a sorban.

    Na és az Apple notik? Azok aztán... jah, azok aztán főleg felejtősek. Túlmelegedő, önmagát ezért szépen alul hajtó divatcikkek, melyek dugig vannak MÁS gyártók alkatrészeivel. Persze az egyszerű lelkek csak azt látják, hogy a drogos ribanc Lindsay Lohan ezzel selfie-zik, akkor nekik is kell, mert önálló gondolatuk sincs, csak influenza szintű inlfuenszereket képesek követni.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.24. 16:23:46