• Nemzsidó
    #1
    Viszont egy atomrobbanás okozhat hasonló fizikai jelenségeket, mint ahogy a Japánra ledobott bombák okozta, s nemrég vizsgálat alá vont olvadékcseppek és megüvegesedett szemcsék esetében, melyeket a közeli tengerpartokon fedeztek fel.
    Persze, ha például azokat az ősi emlékeket, mint amilyenek a precíziós eszközökkel megmunkált kövek, faragványok, melyeket a tudományos körök, az akadémisták a kőkori ember kreálmányaiként tartanak számon, nem pedig egy korábbi, magasrendű civilizáció nyomaiként, akkor lehet egy meg nem határozott helyre érkező meteorit is.
    Bár a Biblia említ egy Noé előtti fejlett társadalmat, s Noé képes volt egy bazinagy bárkát építeni, mégis ragaszkodnak ezek a "tudósok" ahhoz, hogy az ember technikai fejlettsége nem haladhatta meg korábban a mait. Vajon Oppenheimer Róbert a magfúzió ötletét nem az ősi hindu eposzokból merítette? De... és a bibliai Szodomát és Gomorát sújtó "kénköves és tűzeső", melyet Lót isten által küldött "vendégei" okoztak? Inkább tűnik nukleáris robbanásnak, mint egy kezdetleges petárdának, ha komplett városok pusztultak el hátrahagyott nyomok nélkül. Ma sem találják, ahogy az afrikai sivatagok korszakokkal ezelőtti, mára atomfegyver által megüvegesedett magaskultúráit...
    :)