Ghost Recon: Breakpoint
  • hawkie22
    #15
    Van nálad Medkit, már az elejétöl, de legalábbis az elsö hullánál biztos, hogy találsz, nyomd le az Alt-ot és elö is hozza a felszereléslistát, amiböl választhatsz. Pisztolyod is van, azt az elsö cutscene végén veszed el a melletted fekvö halottól. Erösebb fegyvered az elején nincs, azt neked kell megtalálnod, de viszonylag hamar dob a játék.
    A béta befejezödik azután a main mission után, amikor megpróbálod elhagyni a szigetet, utána már csak mellékküldetéseket csinálhatsz, illetve barangolhatsz a szigeten, gyüjtögetve dolgokat. Én jelenleg 3 óra játék után vagyok XP8-as szinten és 20as GS-el. Eddig csak szólóztam, úgy egy idö után kicsit uncsi lesz, a publicot még nem próbáltam.
    Regular nehézségen 5-fös ellenséges csapatokat sima liba kinyírni, tegnap este pedig magamra húztam egy teljes bázist, kb. 30-40 ellenféllel, plusz 2-3 drónnal. Jópár syringe és medkit elfogyott, de halál nélkül leszólóztam. Szóval ha kijön a játék, akkor ebböl vagy hard vagy extrém nehézség lesz, amin indítom. Remélhetöleg pár haver is fogja aktívan tolni, mivel nincsenek AI segítök, így szólóban nem lesz hosszú távon móka, de majd kiderül. Ma este folyt. köv. :)