• Munkas
    #5
    Ugyanaz a sztori mint a PCk esetén. A hardver fejlődése elérte azt a szintet, ahol már minimális a javulás. Ma már egy jobb 5 éves telón ugyanúgy fut minden, mint a mai példányokon. A kamerák is gyakorlatilag ugyanolyan jó képeket csinálnak. A kijelzők és érzékelők ugyanazt tudják.
    Persze lehet magyarázni, hogy 100k helyett 200k pontot mutat az antutu, meg F2, helyett F1,8 az optika, meg a super amoled 5%-al kevesebbet fogyaszt stb. De a gyakorlatban az emberek 90% úgyse veszi észre a különbséget.
    Ráadásul a vezető gyártók távolkeletiek. Ők meg hiába szorgosak és hatékonyak, kreativitás híján csak egymást másolják. Minden telefon ugyanúgy néz ki. Minden évben mindegyik ugyanazt találja ki: 4 éve több kamera, 3 éve legyen a hátlap is üvegből, 2 éve noch, tavaly noch helyett felugrós szelfi kamera.
    És akinek nem teszik a távol keleti giccs ízléshez igazított elöl-hátul üveg vékony, csúszós, de nagy üveggyöngynek tűnő telefon akkor, nincs más, várni kell. Hátha jövőre mondjuk a nagyobb akku, és sérülésállóbb kivitel lesz a trendi.