• TokraFan
    #27
    Ja, így szól a propaganda...A gyakorlat meg nem ez, persze nem a belvárosban kell szállást keresni. Továbbá, szinte senki nem megy ki egyedül. Vagy párban (férj, feleség), ahol mindkettő dolgozik és így már oszlanak a költségek, vagy munkatársak, akik szintén közösen bérelnek szállást (ez főleg azokra jellemző, akik csak átmenetileg, 1-3 évre mennek ki). Ezernyi megoldás van, és rohadtul megéri, nem véletlenül van itthon hiány a szakmunkásokból. Jelentős részük elhúzott melózni, okkal!

    "Mert magukban tartják a véleményüket,"

    Látom, te is csak a TV-ből "ismered" a külföldi viszonyokat. Jártam többször pl. Thaiföldön. Az átlag lakos ezerszer csóróbb mint egy random magyar. Sok halásznak az egyetlen vagyona a ladikja és a halászfelszerelése, de ezt úgy kell érteni, hogy a ladikban lakik az egész család is! Ennek ellenére, végigmész az utcán és csupa kedves arcot látsz! Mosolyognak, közvetlenek, segítőkészek (nyilván ott is van kivétel, általánosságban beszélek). Össze nem hasonlítható az itteni helyzettel. Görög barátaink érkeztek hozzánk 3 éve a meghívásomra. 2 hetet töltöttek el. Sokat beszélgettünk és azt mondták, nem értik, hogyan tudunk mi itt élni? A srác egy világlátott ember, (hálózat-biztonsági szakember egyébként), és azt mondta nekem, hogy ennyi búvalb*szott, besavanyodott, közömbös, dühös arcot még életében nem látott sehol egyrakáson, mint Budapest utcáin.

    "attól még nem szeretnek jobban"

    ??? Egy normális, intelligens, életvidám közegről beszélek, senki nem várja el, hogy vadidegenek szeressenek! Ráadásul a bunkó paraszt az szeret? Az pedig csak rosszindulatú feltételezés részedről, hogy nem őszinték amikor mosolyognak. Én tapasztalom, te csak elképzeled. Csupán kivetíted hited szerint, mert nehéz szembenézni azzal, hogy a magyar sajnos tetszik vagy sem, de egy írigy, gőgös, és végtelenül besavanyodott negatív nép.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.23. 23:37:02