A Ballistic Interactive nyomozós-kísértetházas akció-RPG-jére
  • grebber
    #1
    A játék korábban Hellhunternéven indult ,de miután a csapat összeütközésbe kerül a Rebellionnal, miután az Alien vs. Predator és a Sniper Elite fejlesztője birtokolja a "hell hunter" márkanevet, így azt a független csapat nem használhatja. 2016ban a kickstarteren keresztül gyűjtöttek a játéknak, de ez a gyűjtés megbukott.

    A HellSignban különféle sötét és romos házakat tisztítunk meg a szellemektől felülnézetben, hagyományos fegyvereket forgatva.
    A játékban egy merész fickót alakítunk, aki felkeresi a legveszélyesebb szellemjárta házakat, hogy ott rendet tegyen.
    A cél érdekében elég tisztességes fegyverarzenál áll a rendelkezésünkre, miközben a romos kúriákban árulkodó nyomok után kutatunk. EMF-szkennerrel, elemlámpával, radarral, éjjellátó és hőlátó szemüveggel indulunk tisztogatásra, és az atmoszféra látszólag simán elviszi a hátán a játékot. Hősünket részletesen testreszabhatjuk, fejlődhetünk és ádáz harcokat vívhatunk különféle paranormális entitásokkal.
    Minden lénynek van egy vagy több gyenge pontja, idővel már tapasztalt szellemvadásszá válhatunk, tőrbe csalhatjuk a legősibb eltévelyedett lelkeket is.Az elvégzett munkáért pénzt kapunk, amit új felszerelésekre és a repertoárunk fejlesztésére fordíthatunk, idővel a durvább helyek sem okoznak majd leküzdhetetlen akadályokat. A legfontosabb eszközünk a naplónk, amit lapozgatva egyre többet tudhatunk meg a különféle entitásokról és azok gyengeségeiről.

    A korai verzióban a teljes első fejezet játszható végig, 12 bosst és 13 kreatúrát győzhetünk le a 10-12 órás játékidő során. A teljes játékban további két fejezet lesz, így összesen 40 óra kutakodás és parás pillanat vár ránk.
    A játék Early Access formában már elérhető steamen 11.24€-s akciós áron A játék értékelése egyelőre pozitív és a csapat is igyekszik a játékosok kegyeibe férkőzni, ugyanis kiadtak egy Translation Support Tools-ot amivel bárki bármilyen nyelvre fordíthatja a játékot.
    Nekünk magyaroknak különösen szerencsénk van ,mert éppen van nekünk egy lostprophet nevű úriember aki megcsinálja a magyar feliratot, ami HIVATALOS lesz és bekerül steamen a játékba.







    info: Gamekapocs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.19. 08:38:17