• zetortraktor
    #3
    (Amúgy az kifejezetten vicces, hogy a sorozatra mondod, hogy volt benne ötlet, amikor abban kábé minden második krimisorozatban felhasznált sztorikat vettek elő (a férj lelőtte a feleséget, és kiderült, hogy az anyuka a gyilkos és társai), a CA is tipikus kaptafa sorozat volt.

    Aztán jött a film, ami kábé semmiben sem hasonlított a sorozatra, éppen ezért sírtak sokan, a krimiből lett valami Mission Impossible-ös maszkos akciózás. Ergó csak ötlet volt - csak a karakterek nevei egyeztek és hogy hárman voltak egy főnöknek dolgozva. Teljesen mások a karakterek, saját a sztori. Tök mindegy, hogy jó vagy nem, azt mindenki eldönti, de VOLT BENNE ÖTLET.

    Miközben te a sztorikat várod, hogy rebootolják az eredeti sorozatból?

    Aztán jött a második rész. Megint eredeti sztorival. És itt van ez, megint más karakterekkel, és eredeti sztorival.

    Ha valami baj van vele, akkor épp az, hogy szinte semmi köze a Charlie angyalaihoz, semmit sem vesz át. De persze mindez csak azért, mert nekik a brand kell. Ráírják, hogy Nike és el tudják adni. Ha Három lány lenne a címe és ugyanaz lenne a film, akkor senki nem nézné meg. És így megnézik. Akkor mindenki mondaná, hogy végre ÖTLET. Így meg van, aki sipákol.)