• Bruce_Willis
    #18
    Ezt írtad:
    "Az Apple telefonok olyan embereknek valoak, akik nem ertenek a szamitastechnikahoz, de van eleg penzuk megvenni mindent szolgaltataskent. Az amerikai lakossag jelentos resze pont ebbe a kategoriaba esik."
    Tehát a többségük nem ért a számítástechnikához. Nézd el nekem hogy én azt írtam hogy a "PC-hez"... Olvass vissza mit írtál!


    "Ertelmes ember nem hasznal online tarhelyet egy sima telefon file-jainak rendezesere"

    Szerintem az értelmes ember jobban ügyel a dolgaira, mintsem a google bízza az adatait. Erről ennyit.

    "Viszont azt irtam, hogy az iphone-t azok valasztjak foleg azok akik nem ertenek hozza vagy nem akarnak erteni hozza, mivel nekik sokkal konnyebb hasznalni."

    Azt viszont marhára nem értetted meg hogy nem is kell érteni egy telefonhoz. Minek? Miért kell hülyeségekre használni egy telefont?
    Vágólap már 7-es ios-ben is volt, nem tudom miről beszélsz, annak már sok éve.

    Hogy nem tudják az online és az offline jelentését? :D
    Nem kicsit nézed le az embereket.

    Eszembe jut erről egy srác egy másik fórumról, aki minden apple hírnél elsőként ott van fikázni, és bizonygatni hogy ő milyen okosan dönt mindig, a sok ostoba pedig veszi az almás cuccokat. Így keres valamiféle önigazolást. (~35 évesen albérletből albérletbe költözik.)
    Csak azt nem értem ha szerintetek jellemzően az okosabbak használnak droidot, akkor hogy a francba gazdagabb (mert ezt állítjátok) a másik tábor?
    A gazdagok mind hülyék?


    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2019.04.16. 18:59:23