• debut12
  #7
  Szombat este feltöltöttem egy mémet az egyik albumomba, mert gyűjtöm az ilyeneket.
  Vasárnap reggel jön az üzi, hogy a képed nem felel meg a "közösségi alapelveinknek" ezért 3 napra le vagy tíltva. Mondjuk nem omlottam össze a gondolattól, mert egyre ritkábban megyek fel, mert unalmas, hogy mindig ugyanaz megy, csak más köntösben.
  A droid algoritmus felajánlotta, hogy átküldhetem a képet egy ügyeletes biorobotnak, hogy értelmezze egy ember is. Mondom nyert ügyem van, egy embernek már csak van humorérzéke, vagy ha nincs is, akkor áll az értelemnek azon a szintjén, hogy felfogja, hogy semmi olyan dolog nem volt a képben egy szót leszámítva, ami az idióta alapelveikkel szembemenne, de nem, szerinte az algoritmus jól dolgozott...
  MI VAN??? A kép tartalma, hogy egy kisgyerek mondja a képen, hogy apa, egy buzi van az ágyam alatt, a kövi képen a tag benéz az ágy alá, majd a harmadik képen látszik, hogy egy tükör van az ágy alatt, amiben saját magát nézi.
  Ok, lehet tényleg én vagyok a hülye, és ebben a képben benne van a világ összes gyűlölete, és jobb lesz a világ ha ez nem kerül ki.
  Pár perce küldeném ismerősömnek messengeren az egyik SG-s cikket, ahol arról van szó, hogy egyszerre több valóság is létezik. Erre visszapattan az üzi, és megjelenik a droid szöveg, hogy az üzeneted tartalma nem felel meg a "közösségi alapelveinknek"
  És utána kapok egy ablakot ahol az alábbi kérdésre adhatok választ.
  "Kérjük, magyarázd meg, miért gondolod, hogy ez téves volt."