• zetortraktor
  #17
  előreveszem a konklúziót, ami pont a te két alapfeltevésedből adódik: ha van x millió ember, akire (valami rejtélyes okból kifolyólag) hat egy színész véleménye, akkor azok zöme nem fogja megnézni a filmet, így a potenciális negatív megítéléseik nem fognak terepet kapni. ennyi. sokan besérültek, köpködnek, meg sem nézik a filmet, mert ha megnéznék, tudnék, hogy utálnák. lehet, hogy pont ezért nincs negatív fogadtatás. logikusabb indok, mint a világméretű konteó (mert gondolom nálunk is azért bombasiker, mert itt is összeesküdtek). a durva pedig az, hogy ha ők is megnézték volna, akkor még nagyobb siker lenne.

  "Ez nyilván megérte a disney-nek, hogy ne legyen negatív a fogadtatás, ha már ms Larson a földbe állította a cég megítélését és a marvel franchise-t. "

  az okoskodásban ott a legnagyobb hiba, hogy sokan azt hiszik, hogy azt, amit ők tudnak, azt mindenki tudja, és azt, amit ők gondolnak, azt mindenki gondolja.

  1. fel sem merül benned, hogy a filmnek egyébként sem lenne negatív fogadtatása, hanem elképzeled magad egy olyan világba, ahol negatív lenne a fogadtatás, sőt, meg vagy győződve arról. ez mind csak a képzeletben él, és mivel nem valósult meg, ezért elkezdesz okokat keresni arra, hogy nem valósult meg. nem hiszel a sok nemnegatív véleménynek, nem hiszel az itteni kommentelőknek, akiknek tetszett-

  2. te azt gondolod, hogy Larson bármit is a földbe állított. én meg még mindig nem tudom, hogy mi a francról van szó. és ezzel más is így van. azzal tisztában vagyok, hogy van egy hangos, valamiért érzékeny, bulvárfogyasztó netes réteg, aki nagyon besérült valami miatt, amit látott vagy olvasott (ők azok, akiket nagyon jól lehet irányítani YouTube-videókkal, ők azok, akik mindent, de mindent elhisznek, amit látnak), és ez érzelmi reakciót váltott ki belőlük. gőzöm nincs, hogy miről van szó, de ha tudnám, akkor sem hiszem, hogy bármi érzelmet pazarolnék a dolog minősítésére. mi a rákért? egy idegen emberről van szó, egy külföldi multiról és egy termékről. miért stresszeljek emiatt, vagy miért örüljek a sikerének?