• zetortraktor
  #14
  Bevételt nem tudnak kozmetikázni, az nem náluk képződik, hanem a mozikban. És nagyrészt konkrét készpénz. Szóval az (ahogy a vele egyenes arányban lévő nézőszám is) objektív, egy tény.

  Szerintem a profitra célzol, az már a stúdió dolga, de az is igazából akkor érdekes, hogy van-e profit vagy nincs, a kifizetések miatt. A Marvel-filmek esetében nem merül fel, hogy ne lennének profitábilisak, az meg nekünk teljesen mindegy, hogy 100 vagy 300 vagy 500 milliót nyernek velük.

  A mondandómnak az volt a lényege, és ezt szerintem te sem vitatod, hogy ha egy film pár nap alatt lealázza bevételben a Marvel-filmek felét, akkor az eléggé sikeres. Ez NYILVÁN nem a film érdemes, nem jelez minőséget, csakis a Marvel-márkát dicséri. Ha más Marvel-film jött volna az Avengers 4 előtt, akkor jó eséllyel ugyanilyen sikeres lett volna, de az gondolom azért segített, hogy női főszereplős.

  (A kritikákról mondjuk nem írtam, ennek kapcsán irreleváns, de azok az oldalak nem készítenek kritikákat, csak linkelnek és fogadnak nézői véleményeket - és pont a nézők befolyásolják őket, a trollok, akik nézés nélkül próbálnak Disney-nek keresztbe tenni azzal, hogy lepontozzák a filmjeiket. Elég sokáig álltak ellen ezek az oldalak a külső nyomásnak, de akit a befolyásolás zavar, az most már örülhet, hogy elkezdték szűrni a trollokat.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.03.20. 11:03:15