• wraithLord
    #12
    Látom szeretsz mindenbe belekötni, tökéletesen mindegy, miről van szó, legyen az akármi vagy annak az akárminek a tökéletes ellentéte.
    Nyájhatás? Ha akarod, nyájhatás gondolkodás nélkül megnézni minden vackot, ha akarod, nyájhatás gondolkodás nélkül nem megnézni minden vackot. Vannak egyáltalán bármiféle elveid vita terén, vagy csak szimplán valami mindenáron kötözködni akaró, netes megmondómanó vagy?

    Gyűlölködésnek vélem? Miért, szerinted mi ez? A 21. század szeretetkampánya egy csoport kirekesztő megkülönböztetésére törekvés? Amivel gyakorlatilag ugyanazt csinálják, ami ellen aktivistáskodnak, csak visszájára fordítva az egészet? Az sem zavar, hogy az általad harsogott "kordivat"-ból pont az a csoport marad ki, akiknek a kárára bármikor és bárki visszájára fordíthatja az egészet? Meglehetősen értelmes észrevételeid vannak, már ne is haragudj.

    "Besértődtél", "kiakadtál" és hasonló troll szövegek... Szerintem ez nem az óvoda. Ha valaki besértődött, kiakadt, az legfeljebb te vagy. Ugyanis te személyeskedsz. Én egy véleményt írtam. Vagy legalábbis utaltam rá.