• TokraFan
  #74
  ??? Ne vicceljünk már! Olvasd ezt el!

  A lényeg:
  "A gyermek szellemileg éretlen, nemisége formálódó, szexualitása kialakulatlan, ezért nem képesek helyesen értékelni a szexualitást. Bármilyen módon (erőszak, késztetés) történő ráhatás testi és szellemi fejlődésüket negatívan befolyásolhatja. A gyermekkel szemben elkövetett szexuális bántalmazás súlyos pszichés és testi következményekkel is járhat. Felmérések szerint a szexuálisan bántalmazott gyermekek körében később 51-75 százalékban alakulnak ki pszichés problémák, ezek gyakoribbak és súlyosabbak, ha az elkövető családtag vagy közeli ismerős, ha közösülés is történik, vagy ha erőszakkal vagy fenyegetéssel kényszerítik az áldozatot...Emellett számos viselkedésbeli probléma is gyakoribb közöttük, pl. az állatkínzás vagy az önsértés, és később többük küzd alkohol- illetve drogproblémákkal, valamint nagyobb arányú a körükben a bűnözés és az öngyilkosság is."

  Ezt generálja egy pedofil a gyermekben, tehát teljesen természetes, hogy ettől minden lehetséges módon meg kell védeni! De leginkább, ki kell vonni a társadalomból, tehát börtönbe kell zárni, mert veszélyes! A pedofília nem ugyanaz, mint amikor két felnőtt saját döntése alapján valamilyen szexuális preferenciát követ közösen (homoszex, fétisek, akármi)! Nem okoznak ezzel kárt senkinek, ellentétben a pedifilokkal!

  MJ pedig igen nagy valószínűséggel kőkemény pedofil volt, nála nem csak arról volt szó, hogy gyermeki lélek lett volna. Lehet szeretni a gyerekeket semleges módon, kiváló tanárok, akár óvóbácsik is vannak akik egészséges szexualitással rendelkeznek, de ők a gyerekekre nem néznek szexuális célzattal! Attól, hogy kvázi emberként szeretem a gyerekeket, még nem vonzódom hozzájuk szexuálisan. Aki viszont szexuálisan vonzódik egy gyerekekhez az beteg, és egyértelműen pedofil, itt nincs átmenet, hiába szeretnéd belemagyarázni!