• TokraFan
  #70
  "A pedofilia nem elmebetegseg, hanem egy szexualis preferencia."

  Remélem, te nem vagy érintett a témában, mert nagyon véded a mundért! Ez nem preferencia, hanem betegség! Preferencia lehet mondjuk egy fétis, vagy akár a homokosság, de ezek is csak akkor, ha nem kiskorúak felé irányulnak.

  "A gyerekek, peldaul az ovodasok egymas iranti szexualis erdeklodeset sem tekintik elmebegsegnek"

  Persze, hogy nem, mivel ez nem szexuális célzatú! A gyerekek fejlődésének teljesen természetes része, hogy a saját testüket is elkezdik felfedezni. Ez rohadtul nem szexuális vágy, nem is lehet az, mivel hormonálisan és mentálisan is éretlenek még ehhez. Ennek semmi köze a később, teljesen más okokból kialakuló pedofíliához! Tehát az óvodás korban néha megjelenő, teljesen természetes fejlődési folyamatot összemosni a pedofíliával, ahol egy beteg felnőtt aki pontosan tisztában van azzal mind morálisan, mind fizikálisan, hogy mit is csinál valójában, elég súlyos és alaptalan ferdítés!

  "Ugyan mar ez teljesen eletszerutlen, hogy valaki becsonget, es azt mondja: "szia kislany pedofil szexualis ember vagyok szeretnelek meztelenul lefenykepezni, de ne szolj a szuleidnek"

  Ez valóban életszerűtlen, de én nem is erről beszélteml! A gyerekekről a pedofilok készítenek képeket, jellemzően strandokon és egyéb nyilvános fürdőhelyeken, ahol bár kétségtelen, hogy a szülők engedik a gyereket meztelenül lófrálni, de ez még nem jelenti azt, hogy akkor bárki fotót készíthet róluk és szexuális célzattal felhasználhatja, vagy megoszthatja másokkal! Szintén gyakori, hogy különböző öltözőkben, nyilvános zuhanyzókban kapják lencsevégre a gyerekeket, azok tudta nélkül.
  A visszaélésekre és a betegség tényére jó példa az egyházakban elkóvetett esetek sokasága (friss infó a témában), itt is egyértelműen látszik, hogy a fanatikusan vallásos elmebaj miatt (cölibátus) megzavarodott elmék kezdenek ki a gyerekekkel. A másik pedofil torzulás akkor következhet be, ha egy férfi gátlásos és nem volt sikere a nőknél, vagy nem is igazán férfi hanem ilyen feminim alkatú gyáva típus, ezért olyan terepet keresnek, ahol a lebőgés kockázata gyakorlatilag nulla, ahol nem kell attól tartani, hogy a nő ellenáll, kikosarazza, vagy nem áll fel a cucc ami miatt szégyenkeznie kell egy felnőtt nő előtt. Ezek a mentálisan sérült férfiak fordulnak aztán a gyerekek felé, mert a hormonok azért dolgoznak, csak a normális szexuális élet nem alakulhat ki náluk egy felnőtt nővel, fentiek miatt.

  Azzal persze egyetértek, hogy a büntetési arányok nem jók, de nem a pedofilre nézve, hanem a gyilkosra nézve. Vagyis, a pedofil büntetése teljesen rendben van, csak fel kell hozzá zárkóztatni a gyilkosét is!
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.27. 22:33:53