• Tinman #47
  "Történelmi alakokról is számos film készült, sok esetben negatív fényben feltöntetve, aztán mégsem halljuk, hogy szegény már nem él, nem tud védekezni."

  Igen, de nem nagyon megy manapság a Sztálin CD lemez, se a Hitler fotókönyv, nem úgy a Jacko téma, ami 10 évvel a halála után is iszonyú nagy pénzeket termel.

  "Engem az érdekel, amit életében láttam."

  Az pont ugyan az, amit én láttam. Egy Pán Péter szindrómás beteg ember, aki a felnőttek helyett épített magának egy saját világot, ahová a felnőtteket nem várta.

  Paris Jackson a biológiai gyereke, ez vagy tetszik vagy sem, de tény. Fent a csúcson, olyan szintű rivaldafényben a személyiséggel a szexualitás is sérülHET... de ez nem feltétlenül kell, hogy pedová tegyen valakit.

  Ha pedig megnézed, sok nagy ffi művészre jellemzőek feminim vonások, de ez önmagában sokat nem jelent. Elton John és Freddie Mercury se egy kiköpött Van Dame...

  "szereti a gyerekek társaságát"

  Ez miért ekkora baj? Vannak tisztességes óvó bácsik is, mind pedo? Én nem vagyok ilyen Pán Péter lelkű, ellenben simán eltudom képzelni, ha valaki az.

  Az a gond, hogy a pedo téma egy iszonyú ingoványos terep. Konkrétan ott tartunk, hogy nem mondhatod rá egy gyerekre a bevásárlóközpontban, hogy de cukipofa, mert abban a pillanatban baromira furcsán néznek rád. Alapvetően pedig a férfiakban is ott van a védelmező, gondoskodó ösztön, amit a terhességkor, szüléskor az oxitocin hormon tovább erősít, de ezt a mai világban jobban jársz, ha kizárólag otthonra tartogatod, mert hamar meglincselnek még akkor is, ha szexuális indíttatás egy deka sincs benned.

  DE! Másik oldalról viszont érthető, hogy a társadalom ugrik ezekre a dolgokra, mert a sok tisztességes mellé elég pár rohadék és az emberek inkább nem kockáztatnak. Nem tudom a megoldást... ahogy elnézem senki nem tudja.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.18. 13:23:26