• Macropus Rufus
    #4
    "Mindenki azt mondja. A rendező. A stúdió. A sajtó. Te nem. Ebből arra következtetsz, hogy mindenki hülye, csak te nem. Ilyet csak a hülyék gondolnak. "
    reboot: újrakezdés. Ez meg onnan folytatódik, ahol az első rész abba maradt. Tehát akkor meglátásod szerint hol van ebben az újrakezdés.
    Az, hogy Kevin mit mond nem érdekel, hiszen önellentmondásban van: szerinte ez egy újrakezdés. És az általa vázolt sztoriból süt a folytatás, hiszen az első részben leforgatott filmmel vannak problémáik. Az, hogy mindenki mit mond nem jelent semmit, a gondolkodás az nem sok embernek adatot meg ahogy látom. Te is szajkózod azt amit mondott Kevin vagy a sajtó vagy mindenki, de igazából 5 másodpercig nem gondolkodtál azon, hogy ha ez a film sztorija az első rész után játszódik és arról szól, hogy az első részben leforgatott filmmel vannak gondok akkor ez folytatás és nem reboot. Ezt mondták ezt elfogadod és ehhez tartod magad. És lehülyézed azt aki picit gondolkodik, egy picit és értelmezni próbálja, hogy hogy a fenébe fér meg a reboot fogalom egy folytatás esetében.
    Slatone film: tejesen jogos a meglátásod. Elírtam, az remake,
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.03.14. 12:31:02