• Tinman #12
    Ha lenne értékelhető kereseted, nem olyan terméket vennél ami szar, majd bekommentelnéd a hibákat és önigazolnád, hogy mégis, de jó amit vettél. Érdekes én nem járok a Sennheiser hírek alá kommentelni, hogy mennyire szar a cuccom, de amúgy nagyon jó... talán mert tényleg jó, nincs mit róla írnom, évek óta k. jól teszi a dolgát.

    Elgondolkodtál azon, hogy az Apple miért ad csupán 1 év garanciát a szemetjeire? Én itt olyan cuccokat veszek össze rendszeresen, ami 3-5 év garral megy. Nem gondolod, hogy azért kapsz 1 év gart, mert a gyártó a saját szarjában is kb. ennyire bízik?

    Kb. 1.5 éve vettem egy Garmin sportórát futáshoz. Tudod milyen gar van rá? Ha rámegyek egy úthengerrel és beviszem szatyorban a darabjait a Garminhoz, akkor 38.900 Ft ellenében kapok egy másik ugyan olyan órát, 0 km-el. Ja igen... negyedmilla egy ilyen óra, de kapsz is valamit a pénzedért. És mi történik, ha a 38.900 Ft-ért cserélt másik órát kalapáccsal verem szét? Hát újabb 38.900 Ft-ért kapom a következőt. (Tavaly elszakadt a szíj, talán megfeszült, talán valami éles elérte, fogalmam sincs... nulla forintért cseréltek 2 levél után.)

    Akkor mesélj most Apple watchról! Halljuk, náluk, hogy megy ez? Spoiler: Hát nem így. Le sem fosnak a 13. hónappal a vásárlás után.

    Az Apple szarod amit bedugsz a füledbe kb. 30$-ból van legyártva... te 60.000-ért veszed, mert az mondod, hogy a többi nem minőség. Mit gondolsz mi a szarból rakja össze a többi gyártó DETTÓ UGYAN OTT a saját termékét Kínában?

    iMac? = Tele van Intel, Amd, Samsung(!), Broadcom, Hynix, Foxconn, meg az összes többi gyártó alkatrészeivel. Mitől lenne jobb, mi indokolná a gyakran 2x-es árat? Tényleg nem tudod? A mesterségesen generált sznobéria, amit ti 2 kézzel nyeltek be torokra.

    Éppen most nyilatkozta a Xiaomi, hogy azért emelnek árat, mert nem akarják, hogy az embereknek az olcsóság jusson eszükbe a termékeikről, mert a hozzád hasonló átmosott elméjűek azt képzelik, hogy ami olcsóbb az szarabb, az Apple az meg Porsche. Nem baze, az Apple soha nem lesz Porsche... ellenben VOLT egyszer Porsche, amikor Risc alapú procikkal gyártott PowerPC-ket gyártottak. Akkor volt nívója a cégnek, akkor minőséget gyártottak.


    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.09. 09:16:49