Wolfi24#6
Akkor én kivétel leszek, mivel nekem nagyon tetszik a sorozat és én örülök, hogy folytatják. Én a Star Trek sorozatokkal igen rossz viszonyt ápolok. Mivel többször is megpróbáltam a legelső szériát a 1966-os Kirk-ös verziót, de valamilyen elképesztő módon gagyi! És itt nem az akkori vizuális megvalósításokra értem, hanem a történetre és a cselekményre. Kb 15 rész után dobtam.
Nekiestem a The Next Genereation-nak, az valamivel jobb volt, de az sem az igazi. Viszont az Enterprise-t imádtam. A harmadik évad volt nálam a csúcspont. Nagyon izgalmas volt. Aztán itt van a Discovery és én nagyon megszerettem.
Fura ez pont fordítva van nálam a Star Wars-al. :D A Star Treknél az újabb részeket és filmeket szeretem jobban, míg a Star Wars-nál a régi részeket favorizálom jobban, míg az újabb epizódokat utálom. :)
De hát ilyen az ember. Más embernek nem jön be, nekem igen és ezt el kell fogadni. Ismerek olyan embert, akinek a Baljós árnyak a kedvenc Star Wars része. Máig nem értem, hogy miért, de ez van. :D