• TokraFan
    #175
    "De a két fickó között különbség van abban, amivel foglalkozik. Miskolczi a gázok fizikájával, Egely meg misztikus marhaságokal."

    Teljesen lényegtelen, mivel foglalkoznak! Egely gépészmérnök végzettségű, hőtanból doktori címe van, és -többek között-, energetikával, azon belül újabban saját agyrémével, a hidegfúziós berendezés "fejlesztésével foglalkozik". Komolytalanná nem kutatási területtől válik ez sem, hanem attól, hogy biozonyítatlan hülyeségeket állít, melyeket a tudományos közösség éppen a reprodukálhatóság hiánya miatt -és mert a logikai levezetése már önmagában is hibás- el is vetett!

    Miskolczi megegyezik vele ebben, legalább is, amíg a kérésemnek nem teszel eleget, és nem linkelsz olyan független kutatási tanulmányt, melyben szakértők hitelesen igazolták az állításait, másként nem lehet rá tekinteni!

    Nem biztos, hogy az a különbség köztünk, hogy te jobban érted, illetve én kevésbé, lehet, hogy csak az, hogy másképp értelmezzük, illetve mást fogadunk el.

    Tudományos tényeket nem lehet másként értelmezni, elfogadni pedig csak azt lehet és csak azt szabad, aminek a logikai és elvi levezetése hibátlan, bizonyítékai reprodukálhatók, ellnőrizhetők és ezt mások meg is tették!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.11. 22:35:01