• NEXUS6
  #15
  A fekapárduccal nem az a gond, hogy rossz film lenne. Gyak egy képregényfilmszerkesztővel készült tucattermék, amivel mondjuk manapság már elég jó anyagokat összehoznak futószalagon. Eddig OK.
  A fő gond az hogy ez a film NEM a feketékről, az afrikai és az afroamerikai kultúráról szól, hanem ez egy selejtes közhelygyüjtemény ahol a feketék nem úgy élnek és viselkednek, ahogy az belőlük, mint emberből fakad, hanem ezerrel megy a niggerkedés, gettóskodás.

  A titkos királyság csúcsemberei Amerikába mennek és mit csinálnak? Gyak lemásolják Eddie Murphi vígjátékát és mennek a gettóba gengszterkedni! Nem elmennek egy 5 csillagos hotelbe és üzletemberekkel tárgyalnak egy medence mellett koktélokat szürcsölgetve. Nem, ők fegyvernepperkednek egy lepukkant környéken. Gratula, Martin Luther King forog a sírjába!!! Ezért érdemes volt harcolnia, hogy a feketéket végre emberszámba vegyék a fehérek. Ide jutottunk, az a fekete kultúra, hogy legalább a filmen elfogadjuk a devianciát, a bűnöző életmódot. Csakhogy ezt frankón nem ők választották, hanem a hátrányos helyzetük kényszeríti azokra, akik képtelenek ebből a szituból kitörni!
  Ez egy szégyen!

  Aztána királyukat is hogy választják? Tán ki a legjobb vezető, ki hoz jó döntéseket? Áááá. Akkor ki nyert valami hatalmas háborút? Hülyevagy! Neeem, hanem egy sztenderd faszméregetős utcaibunyóban. Ja szép jelmezes amazonok között persze. Ezért jött az Oszkár. LOL

  Az a gáz, hogy ezek után A zöld könyv alkotói, hasonló, de komolyan megfogalmazott mondanivalóval csak szégyenkezve úgy tesznek, mintha ott se lennének.
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.02.27. 17:44:44