• kalapos01
    #13
    "A szövegértés ismét nem megy egyeseknek. Jelezném, hogy a BP nem a "legjobb film" kategóriában nyert,"

    és most keresem a kommentet, hogy ki írt vagy utalt olyasmire, hogy a BP a legjobb film kategóriában nyert. Hogy egy klasszikust idézzek, "A szövegértés ismét nem megy egyeseknek.".

    "Egy retek sz*r fimnél is alakulhat úgy, hogy egy szakmai kategóriában adott évben nem volt jobb alkotás! "

    Igen. És tudod, hogy ilyenkor mi szokott lenni az Oscaron? Hogy a retekszar filmet nem jelölik. Hanem minden kategóriában ugyanabból a 10 filmből választanak jelöltet - kivéve pár technikai. Vagy gondolod, hogy pont a legjobb filmes jelölteknél volt épp a legjobb vágás? És nem valami esélytelennél? Az Oscaron nagyon ritka (bár előfordul), hogy egy retekszar film esetében elismerik, hogy annak egyetlen aspektusa kiemelkedő volt. Inkább, ha valami tíz jelölést kap, akkor megdobják a tizenegyedikkel is, mert kéznél van a címe.

    Azon most lépjünk túl, hogy mint írtam, és a BP egy csomó embernek nagyon bejött (nyugi, értem, hogy neked nem, ha láttam volna, én sem hiszem, hogy szerettem volna, mint ahogy a többi ilyen vackot sem), de nézd meg milyen díjakat nyert. Göransson kurva jó, de a First Man zenéje ellen elég necces volt a sikere - igaz, utóbbit nem is jelölték talán. Persze, szubjektív a dolog, de a BP jelmezei?? Komolyan? Ez nem mennyiségi díj.