-
Pont erről beszélek, folyamatosan személyeskedsz, a másik véleményét ostobázod, magas lóról dumálsz, közben látszik, hogy teljesen magadból indulsz ki, ami jelen témában az inkompetenciádra erősít rá. Cseppet se zavarjon, hogy te jöttél házhoz, mert egy "picit" régebb óta vagyok a szakmában, mint te és folyamatosan cáfolom a légből kapott baromságaidat...
A GoG még mindig egy apró hal a Steam árnyékában. Ahogy GoG-on úgy a Steam-en is rendszeresek a leárazások... van amikor a Steam-es ár a nyerő, van amikor nem. Ráadásul Steam-en az itemekből eladott pénzből, kártyapénzből is vásárolhatsz. Nekem az elmúlt kb. 10-11 évben 250-300€ walletpénz folyt be így, melyből a Steam-en vettem játékokat. Na most van aki ezt olyan magasságokban műveli CS GO ládákkal, DOTA itemekkel, skinekkel, hogy milliós wallettel bír.
Senki nem mondta, hogy nem kell alternatíva és verseny. Ha értelmezted volna, amit írtam, akkor láthattad, hogy ugyan ezt írtam én is. De az Epic Store jelenleg semmire nem alternatíva. Eleve ez a Store nem pár hónapja kezdett ám, de ezt sem tudtad úgy tűnik. Cirka KÉT éve létező kliensről van szó, csak a kutya nem használta... ja de, az ingyenes Shadow Complex kulcsát beaktiválta. A Tencent 40%-os részesedése nem kevés, az ő egyértelmű hatásuk az, hogy elkezdtek valamit kezdeni azzal a porosodó klienssel.
A hiba ott van, hogy ezt a klienst - főleg, hogy 2 éve létezik-, még vissza kellett volna tartani és fejleszteni rajta, mert a tudása egyenlő a duplanullával. Ez így jelenleg egy semmi, egy n+1. webshop, aminek megvan az a nagy hátránya, hogy csak rajta keresztül játszhatók a játékok.
"Lehet jobb idővel?" Lehet. De ilyen starttal ember?! Erről írtam, erre nyomtad az ostobázásodat.
Ennél rosszabb start nem létezik! A PC gamerek nagy része már most utálja az Epic store-t és ezen egy ingyen Metro sem segítene! Nézd már meg micsoda review bombing érte Steam-en a régi Metro-kat és gyere már rá végre, hogy a témában fejedre húztál egy zsákot és onnan kiabálod kifelé a saját véleményed, aminek a valósághoz vajmi kevés köze van!
Gy.k.: Nem az a baj, hogy jött egy n+1 kliens, mert MÁR VOLT! LÉTEZETT! ÉVEK ÓTA! Az a baj, hogy az utolsó pillanatban egy, a PC játékosok számára FONTOS címet elvett a Steam-ről a Deep Silver az Epic Store miatt! Erre jött a patkány Zen Studios és még nagyobbat rúgott a bandába azzal, hogy a Steam-en bétáztatott, majd teljesen Epic Store exclu lett a játékuk!
A cseresznye az egész tetején pedig az a "bennfentes", aki kvázi megfenyegette a PC-s játékosokat a review bombing miatt, hogy nem lesz több Metro PC-re, ha így viselkednek.
"Csak az, aki a Steam-en vette a W3-at 30%-kal drágábbért... Mert a Steam így áraz..."
Összevissza beszélsz! Nem is értem minek állok le ilyen inkompetens emberekkel tárgyalni.
30€-ról indult, mind a GoG-on, mind a Steam-en. Az akciókkor, mind a GoG, mind a Steam, 50%-ot adott belőle eleinte (már megjelenés évében!!!), tavaly pedig kapott 75%-ot, Steam-en és GoG-on. Jellemzően a GoG W3 témában pár héttel előbb szokott akciózni, de hamarosan követte a Steam is... gyakran pedig teljesen együtt akcióztak.
Befejeztem a veled való társalgást, nincs időm a tudatlan megnyilvánulásaidre... mondjuk nem is én szólítottalak meg. A jövőben ugord át a hsz-eim, én is így teszek.