• wraithLord
    #3
    Szerintem ezt inkább úgy érdemes nézni, hogy eddig a kijelzőt lehetett ráhajtani a billentyűzetre... (Hagyományos laptopoknál a billentyűzet "alatt" volt a gép, hibrid gépeknél pedig a kijelző mögött...)
    Most magát a kijelzőt lehet kettéhajtani, ami mögött a gép van, és a kijelző egyik fele lehet a billentyűzet.
    Feltehetően lesz egy olyan lehetőség is, hogy teljesen kinyitva lehet használni csak kijelzőnek, és fizikai billentyűzetet lehet csatlakoztatni hozzá. És akkor gyakorlatilag ez is egy hibrid tablet lesz... aminek a "kijelzőjét" külön is lehet "laptopként használni".
    Kár lenne kihagyni, mivel egy virtuális billentyűzeten dolgozni szerintem nem túl kényelmes hosszú távon, meg különben is, a minél kompaktabb kialakítás egy munkára képes (és feltehetően arra a célra készített) gépnél csak lehetőség, ha a hordozhatóság lényegesen fontosabb, mint a használhatóság. Amúgy nem árt megadni a lehetőséget, hogy normálisan lehessen használni, ha pl. nem utazásra visszük magunkkal, ahol nyilván kevesebbet használjuk, mint otthon és/vagy otthon-munkahely között ingázva.
    Persze, ha ARM alapú lesz, akkor egy ideig még nem fogjuk tudni komolyan használni, úgyhogy kb. mindegy, milyen lehetőségeket terveznek hozzá. Az majd a következő generációkban fog tudni ténylegesen kibontakozni...