• Tetsuo
    #14
    Off:
    Már megint ez a téma egy k*rva holdszondánál.
    Én nem vagyok konzervatív, de azt tudom, hogy Izrael nem ugyanazt a protekcionista politikát tolja, mint a konzervatívok, ugyanis Izrael éppen egy apartheid-rendszert tart fent, ezenfelül a Gáza övezetet hatalmas börtönként kezelve közel kétmillió embert kínoz. Ez nem talpraesett konzervativizmus, hanem aljas, ördögi magatartás, ami az adott globális érdekérvényesítést jellemzi, az pedig egy gonosz rafináltság - amit ők mellveregetve intelligensebb népként aposztorfálnak.
    A manapság megszokott nacionalizmuson túlmutató faji összetartozásukat egyfajta (még ateista körökben is) vallási/kulturális felsőbbrendűség érzése pecsételi meg, amit az élet legtöbb területére próbálnak kiterjeszteni.
    Érdekes liberális, baloldali ellentmondás, miszerint minden nép egyenlő, de vannak egyenlőbbek.
    Világhálózatuk kiharcolta, pl. Magyarországon, Franciaországban és Izraelben is az úgynevezett antiszemitizmus fontosabb, mint az antimagyarizmus vagy a francia-ellenesség, meg az ő tragédiájuk mindenkié felett. Kölcsönösség szóba sem jön... vallások tekintetében sem. Ebbe nem akarok most belemenni.

    A holdszondáról pedig, hogy lényeges eleme nincsen, leginkább propaganda ez is, legalábbis a publikus része.

    Kvp-nek mióta kiindulási alap a Biblia? Most esik le a tantusz! :-) Egyébként inkább Tórát kellett volna írnod (írnia), mert a Biblia szerint nincs joguk arra a földre...