• Tetsuo
  #27
  Ahogy én tapasztalom és hallom ismerőseimtől, illetve a logika is azt diktálja, a rendőröknél a "rohadt mag" nem kicsi, hiszen megalkuvó, opportunista, önkényeskedő férgek többségéről van szó. Magyarországon a rendőrség összefonódott az alvilággal. Gyakran rendőrők végzik el a komolyabb piszkos munkát és ők takarítanak a "nyomozás" során sok esetben úgy, hogy "balekokat" varrnak és gyógyszereznek be. Több esetben drogot árulnak, majd azt fedezik hasonlóan, arra járró szerencsétlennel.
  Sok ügyben egyáltalán nincs nyomozás, csak valami fedő papírmunka. Gyakran elkeverednek bizonyítékok, összekeverednek DNS-ek, a szakértői vélemények lefizetettek.
  Az elsimítás politikai indíttatása sem különleges, aminek a kisrendőrtől az ezredesig mindenki kézséggel megfelel.
  Hogy egy becsületes, dolgos embernek komoly kára keletkezett, arra nagy ívben tesznek (többségében), de az állománynak bevételt képző traffipaxozás megy ezerrel, ahol ugyancsak nem a balesetmentesség a fő szempont.
  A "Magyar" Rendőrséghez történő újabb felvételek során kiszelektálják a hazaszerető, őszinte ifjakat a pszichológiai alkalmassági vizsgálaton, illetve már a középiskolában erős az átnevelés, később pedig egy gerinces ember egyszerűen nem bír a testületnél dolgozni, alkoholista vagy öngyilkos lesz (hátulról fejbe, 3m-ről) stb.
  Biztos vannak kivételek, de ahogy én gondolom, ez az általános.
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.02.26. 11:56:06