• mrzed001
  #26
  Ennél azért viccesebb a helyzet.
  Ugyanúgy ahogy a sok ezer békés tüntető közé becsempészték a felforgatókat, ugyanúgy a rendőrök tömegei is normálisak és békések voltak.
  Kezdhetnénk azzal talán, hogy eleve feltüzelték őket rádión (a hivatalos saját rendőri rádiójukon, ott a forgalmazás leirata), mindenféle kamu hírekkel mint tömegesen rendőrt öltek, felgyújtottak a tüntetők. Vagy hogy kivégezték a felborított vízágyúsokat (valójában kikísérték) a tüntetők.

  Ugyebár ők is csak emberek, akiknek ráadásul össze is kell tartani, mert különben a bűnözők egyesével eltiporják őket.
  Így tehát ők úgy indultak neki, hogy innen nem biztos, hogy haza fognak élve jutni (gyerek, asszony ... )
  Naná, hogy ettől úgy bef.stak, hogy maximális brutalitással vetették bele magukat, halálra vártan. Te nem ezt tennéd ?
  Őket verték át a legdurvábban, legaljasabban, a saját vezetőik (foglalkozáskörében elkövetett árulás ?). Naná, f.sott a Feri, hogy nehogy a tüntetők mellé álljanak.
  És persze ott volt a rendőrségből a rothadt mag, a kisebbség, akik élvezetből verik az ártatlan szurkolókat a meccseken, a készenléti kemény magja ... na ők igen jól érezték magukat.

  A TV székházat követő napokban ... na az egy vicc volt. Akkorra már a normális rendőröket teljesen kivonták az utcákról, a tüntetők helyett meg megjelentek a focihuligánok. Ja azok akik pl mostanság testükkel állják el egyes liberális képviselők útját és gátolják pl népszavazási kezdeményezés leadásában.
  Kimondjam, vagy úgyis egyértelmű, hogy ki küldte őket akkor "randalírozni" ?
  És így már kerek a vicc :D