• Tetsuo
    #6
    Szerintem ne csinálj hülyét magadból. ;-) Azt részben elhiszem, hogy pártvakság vagy egyéb szellemi sérülés során nem vetted észre a Facebook és társai nacionalizmus-, illetve jobboldaliság-ellenességét, de hogy ne hallottál volna még az úgynevezett gyűlöletbeszédről, azt már nem hiszem el.
    Hogy a "gyűlöletbeszéd" kifejezést meglehetősen flexibilisen alkalmazzák liberálisék, főleg akkor, amikor vélt valóságukat döntené romba az igazság kimondása - ez másik téma.
    A lényeg, hogy a liberálisok bizony használnak cenzúrát, illetve van bizonyos jellmezőjű cenzúra, ami rájuk jellemző. Itt a liberális nem csak a magát liberálisnak definiálót jelenti, hanem az őket jellemében akár részben másoló egyéneket. Tehát aki bár nem liberális, de liberális szellemben egyetért a holokauszt tagadásának tiltásával.
    Tudni kell, hogy (bizonyos nézet szerint) a valódi liberalizmus azt jelentené, hogy náci eszméket vagy akármit is lehet kiáltani, mert a szabadságnak az is része. Mindkét "irányzatban" van ellentmondás.
    A liberalizmus végeredményben a hagyományok, a(z isteni) rend rombolása, a hirdetett "szabadság" pedig Istentől való eltávolodás, ami soha nem jobbá, hanem rosszabbá teszi a világot.

    Legújabb agymenésük Franciaországban a szülő 1 és a szűlő 2.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.02.18. 21:32:55