• ostoros
  #1
  "a várakozások szerint milyen előnyöket tartogathat az egyes országok átalakulási folyamata Gigabit Társadalmakká."

  Tisztára mint a kommunista társadalom mérnökösködés, csak most ezúttal nem az a jelszó, hogy az emberekért, hanem a tőkéért. Nagyon szép. Majd ti kitaláljátok, mindenkinek milyennek kell lennie, és mindenkinek azt kell tennie, amit mondtok, mert az a jó, igaz?

  "Az Amerikai Egyesült Államok és a nyugat-európai nemzetek sokkal kevésbé (mintegy 50%-ban) optimisták a digitalizáció előnyeit illetően, mint pl. Kína, India vagy Bulgária (közel 80%-os értékekkel)."

  Mint a mellékelt példa is mutatja, ahol a legnagyobb a digitalizáció, ott egyre inkább rájönnek az emberek, hogy az életük csak szarabb lett tőle, ahol meg a legalacsonyabb, ott még beveszik a hazugságot.

  A nemek közötti különbség is simán érthető. A férfiakat nagyobb arányban szippantja be az internet függőség, mint a nőket, ami teljesen világosan csak azt jelenti, hogy a függő ember függősége tárgyát körömszakadtáig védi, még ha tönkre is teszi az életét.
  A heroinista is azt mondja, hogy nem árt neki... gondolom aki krokodilt használ, az is azt mondja, ahogy az alkoholista szerint is egészséges az ital.