• bdzsana
    Te azzal igazolod magad, hogy ma egyre több mindenre kell szoftver, ezért a szoftveripar fejldődik. Ezt nem fejlődésnek nevezném, hanem növekedésnek.
    Ha az édességipar növekedik, akkor nyilván ezzel együtt a csomagolóipar is fog.
    Nem a szoftveripar érdeme, hogy csináltak okosórát, meg okosf.szomat. A hardver fejldődött annyira, hogy megnyitott újabb piacokat a szoftvereknek.
    Mennyiségben nőnek, ezzel egyetértek, de minőségben egyáltalán nem. Sőt ahogy én veszem észre inkább egyre higulnak.
    Egyáltalán nem veszem észre, hogy olyan sok módszer és paradigmaváltás történne, főleg nem évente, amire a programozók és céges jelentős része átállna.
    Most csak egy példa, hiába jön ki az új Java, vagy PHP verzió ha a cégek 90%-a még legalább 2 főverzióval mindig le van maradva. Pedig ez csak új verzió egy létező technológában amit használnak. Teljes módszer és paradigmaváltás pedig még ennél is lassabb folyamat. De én nem nagyon értem milyen új módszerekről és paradigmáról beszélsz ami mondjuk 2018-ban kijött és olyan világmegrengetően vadonatúj, ha már évenkénti fejlődésről beszélünk. Tudsz konkrét példát mondani?