• Kissssss0 #9
    összehasonlítani a faszbukot bankokkal és lakás/autó/stb biztosítókkal azért egy kicsit erős túlzás nem gondolod? ha kiderülne egy nagynevű bankról hogy szarba se veszi a saját ügyfeleinek a privát adatait szerinted meddig maradnának fenn? mert hogy a kutya nem vinné a pénzét hozzájuk az is fix.

    faszbuk nyújt egy ingyenes "közösségi" felületet amiért cserébe minden létező információt megpróbál megszerezni rólad hogy aztán azt el is adhassa, cambridge analytica és hasonlók rémlik még? na ugye.

    ugyan ezt egy bank nem teheti meg, szerinted mi történne ha kiderülne hogy ha a bank igazgató sutyiban kereskedik a te meg a fél város adataival(lakcím,személyi,felhasználónév/jelszó,stb)? szinte tömegesen rohannák meg az emberek a bankot hogy kivegyék a pénzüket, pénz nélkül meg szart se ér egy bank se.

    tényleg akarod ezt fojtatni? :)
    az adataim felől meg nem kell aggódnod... nincs szükségem autóra, nyaralni se szoktam és ebből kifolyólag szállodákra sincs szükségem, a pénzemet meg a párnám alatt tartom biztonságban.

    sok vadbarom marhával ellentétben én nem kürtölöm világgá hogy épp hol vagyok és mit csinálok... meg hova szarok, ezt meghagyom a mostani meg a köv generációnak.