• wraithLord
    #27
    Igen, arra gondoltam, hogy most a WMP-t nem szolgálják ki, utána meg ki tudja, mit találnak még ki, pl. Windows Update-en keresztül.

    #22 Vanek úr: a legtöbb ember számára már önmagában a netre kapcsolni az eszközét "öngyilkosság".
    Biztonsági frissítés nélkül is lehet élni. Csak nem a biztonsági rés kerül befoltozásra, hanem megfelelő aktív szoftveres védelem vigyáz a résekre. Egy év múlva úgyis megszűnik a támogatás, és nyilván senki nem fogja ezért letörölni az OS-t, hanem máshogy oldja meg. A Win7 még teljesen korszerű OS, simán megoldható a biztonságos használata.
    Ezenkívül pedig hiába van a(z ismert) biztonsági rések nagy része kiiktatva, ha az ember nem tudja, hogy kell viselkedni online... Sokkal egyszerűbben is beszophatja az ember. Pl. így...

    Sokkal több olyan androidos telefonnal rohangálnak a világban, amit már évek óta nem támogat a gyártója, mint amire még aktívan jönnek a frissítések. Van amelyiken már az Androidot sem támogatja a Google, olyan régi verzió. Ugyanez a szituáció. És egy androidos telefonról lényegesen több szenzitív/privát információt lehet lehúzni, mint egy mezei PC-ről, pláne, ha Win7 van rajta.