• czihaki
  #1
  Mind szép és jó, hogy a Holdra szállással a jövőben oda szállásolt embereknek akarnak előszór oxigént és vizet biztosítani ott helyben.

  Egy probléma van ezzel és ez az infóm minden nemzetnek szól, akik a Holdat szeretnék elfoglalni emberileg is!!!

  Még pedig az, hogy a Holdon lassabban telik az idő vagy is, a Tér-feszültség gyengébb!! Aminek visszahatása lesz az emberi szervezetre, de főleg a test és az agy energetikai működésére!! Lausabban fog telni az idő,mint az űrállomásokon!! A Hold gyengébb Tér-feszültségének a következménye== gondolkodás és hangulati zavar, valamint a szervek működésének zavara= ennél a legveszélyesebb a szív és a tüdő valamint a máj és vese működésének a lassulása fog bekövetkezni!!

  Tegnap hallgattam Jim Al-Khalili prof. előadását a földi IDŐ=térfeszültséggel kapcsolatban-- több dologban téves a megállapítása- viszont abban igaza volt hogy a felszíni idő sebességhez viszonyítva a felhők magasságában gyorsul az idő. Viszont a felszíni idő-ritmusához viszonyulva, keletkezett a biológiai élet működése. Ha a Föld belsejébe lemennénk akkor fokozatosan csökkenne az idő sebessége sőt a MAG előtt már nincs idő!!

  Ehhez hasonlítható a Földfelszíntől való távolodás következménye a folyamatosan lassuló IDŐ-- Ha viszont elhagyjuk a Földünk Energetikai kisugárzásának Terét- utána az idő vagy nagyon lassú lesz vagy nem lesz idő=== ennek következménye az űrhajósokra--- akik a Marsot akarják gyarmatosítani"-- a koma állapot majd a halál!!!!