• Tinman #6
    Vettem a páromnak 1.5 éve egy ilyen moslékmárkás telefont. Gondoltam örömet szerzek neki vele, mert a nők imádják. Tévedtem. Már Day1 szarozta, pl. egy nyomorult csengőhangot (mp3) nem lehetett neki BT-n átküldeni, droidot akart, nehézkes lett volna becserélni, maradt. A gar lejárta utáni kb. 3. hónapban elkezdett panaszkodni, hogy 40%-ig merül az akksi utána PERCEK alatt lemegy nullára. Akksi gond. Gondoltam én.

    Bevittem egy ilyen buzibárba. Otthagytam. Visszamentem pár óra múlva. Közölték, hogy NEM akksi gond.

    Oké. Mi a megoldás? Aszongya' nekem a suttyó, hogy ez főpanel hiba, de azt nem cserélik. Jó bazmeg, ne cseréljétek, csináljátok meg. Hát sajnos már nincs rá gari, akksi csere nem segít, vegyek újat.

    De bmeg, itt 100 ezres készülékről beszélünk, ami 2 éves sincs és vegyek újat?

    Másik:

    Ügyfél Apple ájMek szarja. Felszopta, hogy mer' ezt szűzlányok véréből, a Vénuszon kreálták, ez egy elpusztíthatatlan, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen csoda. Aztán lejárt az 1 év gar. Nem sokkal később hozta, hogy nézzük meg miért omlik össze folyamatosan.

    Szétkaptuk. Abban Apple logo annyi volt, mint égen a csillag, de MIN IS? Hát a Western Digital vinyón, a Hynix ramon, az Intel cuccokon... Apple mi? ROFL!

    És az Apple akkor egy ilyen WD vinyót 65.000 Ft-ért cserélt!!! 15.000 Ft-ért tettünk bele neki egy 2x nagyobb NEM Apple logos, de WD vinyót!

    A kurva anyád Apple, te senkiházi szar!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.01.25. 09:59:15