• leeloodallas
    #4
    SzVSz Johnny Depp, Will Ferrell és John Travolta a teljes életművére kaphatna egy Arany Málnát, mert nem emlékszem, hogy lett volna akár egyetlen általam látott film, amiben ne lettek volna kirívóan rettenetesek. Még Ferrell hagyján, ő csak amolyan jelentéktelen, színtelen-szagtalan fickó, aki egy mellékszerepben tök oké lenne (mondjuk felszolgál egy kávét, vagy londinert játszik), nem zavarna vizet, de amint rivaldafénybe kerül lerí róla, hogy tökéletesen szürke, egysíkú, semmilyen.

    Jennifer Garner "gyárilag" B-kategóriás, őt szerintem nem ér jelölni, mert abban nincs semmi poén, hogy egy amúgy is gyenge filmekkel haknizó színész(nő)t ekéznek.
    Melissa McCarthy dettó, Helen Mirren jelölése viszont poénnak nem rossz, és szerintem ő maga is viccesnek tartja. Ő azért van akkora egyéniség, hogy kifejezetten jól álljon neki egy-egy ilyen.

    Ja és Bruce Willis... Ő egy tipikus karakterszínész, aki mindig hozza, amit tud, és ez van, akinek bejön, van, akinek nem. Szerintem neki nincs helye a listán.